75. Yıl Ortaokulu

Vizyon: Akademik eğitime öğrenci hazırlayan,Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde adından söz ettiren,Bilgi ve teknolojiyi en üst düzeyde kullanan,Sorunlara çözüm üretebilen,Geleceğe, özgün nesiller yetiştiren,Her alanda model alınan, bir kurum olmak.

Misyon: Evrensel değerleri benimsemiş,Bilgi ve yeteneklerinin farkında olan,kendine güvenen,Sorgulayan,Çevresiyle etkili iletişim kurabilen,Aldığı sorumlulukları yerine getiren,Başarıyı hedeflemiş,Edindiği bilgiyi, tutum – davranış ve beceriye dönüştüren,Akılcı bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Bu Benim Eserim Türkiye 2.liği

Saatler: 08:40-15:20
Isınma: Kaloriferli Katı yakıt
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer -

WEB - https://gumusova75yilortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çaybükü Köyü Dedekoru Mevkii Gümüşova DÜZCE

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Çaybükü Köyü Dedekoru Mevkii.

Adres - Çaybükü Köyü Dedekoru Mevkii Gümüşova DÜZCE

Ulaşım Düzce Merkezden her 20 dk.´ da Selamlar , Gümüşova , Cumayeri minibüslerine binilerek 20 dk ulaşım sağlanmaktadır.Gümüşova İlçe Merkezinden ise Gümüşova Belediyesi arabalarına binilerek 5 dk.´ da okulumuzun önüne ulaşılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 18 km uzaklıktadır.İlçe Merkezine ise 2 km Uzaklıktadır.